Palvelut

Hoidot

  • Kasvohoidot (laitehoitona mikrohionta+ led, radiofrekvenssi ja mikroneulaus)
  • Vartalosokeroinnit
  • Pigmentoinnit
  • Injektiohoidot
  • Nannic radiofrekvenssihoidot

Ajanvaraukset puhelimitse numeroon 040 58 99 239. Puheluihin ei vastata hoitojen aikana, otamme yhteyttä vapauduttuamme. Voit laittaa myös tekstiviestin tai sähköpostin osoitteeseen taina@kauneustaina.fi

radiofrekvenssi

 

Kaunistavaa energiaa – Nannic Radiofrekvenssihoito

Näkyviä hoitotuloksia ihon ikääntymisen merkkeihin.  Nannic radiofrekvenssihoito on kiinteyttävä hoitomuoto kasvoille ja vartalon iholle. Elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja iho kiinteytyy. Nannic hoito lisää solujen energiatasoa vahingoittamatta alla olevaa kudosta.

Hoitoa voidaan antaa ohuelle ja herkälle iholle sekä silmänpärysiholle. Nannic radiofrekvenssihoidosta on apua myös ruusufinnin, couperosan ja aknen hoidossa. 

Nannic radiofrekvenssihoidolla voidaan hoitaa:

• Velttoa ihoa (kaula, “hamsteripussit”)
• Ryppyjä
• Ihon pigmenttimuutoksia
• Couperosaa, Ruusufinniä
• Arpia ja venymäjälkiä
• Selluliittia
• Paikallisia rasvakertymiä
• Akne 

Kasvohoidon aikana käsittelemme aina kaulan, kasvot ja silmänympärys ihon. Nannic radiofrekvenssihoito on miellyttävä ja rentouttava hoitokokemus. Hoidon tekee koulutettu kosmetologi. Nannic hoitokokonaisuus on kehitetty Belgiassa.

 

UUTTA! Nannic Kaunistavaa energiaa, NBE 3000 radiofrekvenssihoito

Nannic radiofrekvenssihoito entistä monipuolisempana ja tehokkaampana, koska hoidon aikana pystymme parantamaan myös lymfanestekiertoa. Meillä on käytössämme uusin Nannic 3000 Radiofrekvenssihoitolaite. NBE 3000 on monipuolinen hoitolaite, jolla saa näkyviä hoitotuloksia kasvoille ja vartalon ongelmakohtiin. Uudella -hoitolaitteella voimme tehdä  lymfahoitoja joiden avulla voidaan parantaa lymfanestekiertoa vartalon eri osissa. Esimerkiksi kasvohoidon aikana aktivoidaan ylävartalon lymfanestekiertoa, jolloin kasvohoidon tehokkuus paranee. Myös alavartalon lymfaa aktivoidaan kun käsitellään vatsan aluetta esim. rasvanpolton ja kiinteytyksen yhteydessä. Hoitoyhdistelmiä on runsaasti ja niistä on hyvä tehdä oma henkilökohtainen hoitosuunnitelma. NBE 3000 -hoito on kivuton, kokonaisvaltainen ja hyvin rentouttava.
Hoitosuositus: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 5 hoitokerran sarjaa. Jos halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä voi 3 hoitokertaa riittää aloitukseen.Hoidot tulisi ottaa noin 1-2 viikon välein. Tulosten ylläpitäminen: Suositeltavaa olisi, että ylläpitohoidot tehdään sarjahoidon jälkeen noin 1-3 kk välein, jotta varmistetaan optimaalinen kollageenin ja elastaanin tuotanto ihokudoksessa. 
 

Kauneus Skönhet Taina

Deep Skin -hoito

Nannic Deep Skin –hoito sisältää mekaanisen kuorinnan ja mikroneulauksen. Kuorinnan jälkeen iho on pehmeä kun kuolleet ihosolut irtoavat käsittelyn aikana. Nannic Deep Skin -kuorinta soveltuu epäpuhtaalle iholle, jossa on laajentuneet ihohuokoset. Lisäksi se tasoittaa hienoja juonteita ja soveltuu arpien hoitoon niin vartalolla kuin kasvoilla. Deep Skin kuorinnan jälkeen iho on näkyvästi kirkkaampi. Hoidossa voi keskittyä yksittäisiin ongelmiin esim. ryppyihin ylähuulessa, otsassa, harakanvarpaisiin tai tarvittaessa koko kasvoihin sekä kaulan alueelle.

 

 

Lymfa Touch®

Lymfa Touch -hoito tukee terapiaa ja asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Hoitovaikutus perustuu paine-eron synnyttämään alipainetilaan kudoksessa, jolloin lymfaneste virtaa korkeammasta painetilasta (turvotusalue) kohti alempaa painetilaa.
Lymfanesteiden poistuminen turvotusalueelta nopeutuu, ja turvotus sekä sen aiheuttama kipu lievittyy.
Erityisen hyviä tuloksia on saavutettu turvotusten (post-operatiivisia, tapaturman ja urheiluvammojen aiheuttamia) sekä fibroosin ja arpien käsittelyssä. Kuntoutus onnistuu Lymfa Touch-laitteella nopeammin ja tehokkaammin ja se sopii myös herkkäihoisille.